Ciutat

Avancen els tràmits per fer un nou espai verd al barri de Gràcia

Tindrà uns 2.500 metres quadrats, entre els carrers del Bruc i de Buxeda

En aquesta illa de Gràcia hi ha un magatzem de Naturgy / AINA TORRES

Continuen avançant els tràmits administratius per crear un nou espai verd al barri de Gràcia. Concretament, serà un jardí urbà entre els carrers del Bruc i de Buixeda, al solar on en un futur i haurà la seu dels bombers, que té els carrers del Pare Fita i Vergós a nord i sud.

La Junta de Govern Local va aprovar definitivament el projecte del jardí urbà ahir dilluns, la qual cosa ho deixa tot a punt per iniciar la contractació de les obres en els pròxims mesos de manera que, previsiblement, podríen començar l’any que ve. Aquesta zona verda tindrà uns 2.500 metres quadrats, dels quals pràcticament la meitat tindran parterres verds i, l’altra, estaran pavimentats. L’obra té un pressupost d’un milió d’euros, i anirà a càrrec de Naturgy, segons fonts municipals. L’antiga Gas Natural és la propietària dels terrenys, i cedirà l’espai verd a la ciutat un cop l’acabi de construir.

En la mateixa junta també es va fer l’aprovació inicial del 12. Pla especial urbanístic per a l’assignació d’usos a l’equipament comunitari situat a l’illa delimitada pels carrers de Buxeda i del Bruc. En aquest solar es mantindrà l’activitat industrial a la zona nord i sud, mentre que també hi haurà la nova seu de bombers -pendent de construir-, la nova zona verda i nous habitatges.

Comentaris
To Top