Ciutat

La pianista Laura Andrés, al Teatre Principal: reserva entrades gratuïtes

Hi presentarà el seu darrer àlbum, Venus. , acompanyada de la també sabadellenca Roser Loscos, violinista

La pianista i compositora sabadellenca Laura Andrés inaugurarà els actes de Sabadell com a Capital de la Cultura Catalana 2024, en un concert gratuït el dissabte 27 de gener al Teatre Principal. Hi presentarà el seu darrer àlbum, Venus, acompanyada de la també sabadellenca Roser Loscos, violinista. Les invitacions ja es poden reservar.

La pianista i compositora amb oïda absoluta que va encisar Shakira acaba de publicar l’àlbum Venus. El treball discogràfic “busca connectar la persona amb elements emocionals i còsmics”. El piano d’Andrés sona acompanyat de subtils elements electrònics i apunts de violí. És el seu quart disc, precedit per Blanc (2021), Natural Women (2022), en què s’acompanya de la veu de Beth Rodergas, i Kintsugi (2022).

D’altra banda, Laura Andrés, sens dubte la pianista de moda del país, acompanya a Andreu Buenafuente en la seva tornada a TV3, al programa d’entrevistes a persones anònimes Vosaltres mateixos. Tal com explica la televisió, la sabadellenca “posa veu a les paraules i contribueix a fer de cada moment un espectacle imprevisible”.

Andrés oferirà un concert immersiu de Venus del 21 al 24 de febrer de 2024 a Ideal, el Centre d’Arts Digitals.

Comentaris
To Top