Ciutat

La franquícia Caredent Barcelona atén els tractaments de Sabadell

La clínica dental ubicada a Nou Barris, una franquícia independent, ha començat a atendre els casos que havien quedat pendents de Sabadell

/ D.S.

Els usuaris de Caredent ara poden respirar alleugerits. La clínica dental de Barcelona ja ha començat a atendre els casos que van quedar a mitges a Sabadell.  En concret la franquícia de Sabadell, una clínica situada al passeig de la Plaça Major, va tancar sense previ avís deixant uns 150 clients amb els tractaments a mitges i amb gran part del seu cost ja pagat. “Ens han atès ràpid i estan assumint els nostres tractaments”, exposa en Jordi, un dels afectats.

Es tracta d’una franquícia independent i el propietari de Caredent de Barcelona està assumint a voluntat pròpia actuacions pendents a la seva clínica de Nou Barris. “Estem molt agraïts que ens hagin volgut donar aquesta solució i no deixar-nos a mitges”, expressa la Laia (nom fictici), que podrà acabar allà el seu tractament.  En Jordi també està satisfet: “M’han trucat immediatament per donar-me hora, i el propietari de Barcelona ha assegurat que se’n farà càrrec”. En el seu cas, havia hagut de pagar 14.000 euros i temia quedar-se sense rebre el servei.

De fet, l’Oficina Municipal d’Informació a les persones Consumidores (OMIC) està darrere d’aquest cas i apunta que, si les persones afectades volen continuar amb els serveis contractats, poden formular una reclamació prèvia davant la seu central de Caredent, perquè la resta de franquícies continuen prestant els seus serveis i l’OMIC disposa d’informació que indica que la central està oferint continuar els tractaments a la clínica de Barcelona.

Ara bé, la majoria dels afectats exposen que han rebut directament la trucada del propietari del centre de Barcelona o que hi han pogut contactar i solucionar-ho sense haver fet cap reclamació prèvia. “Hem de desplaçar-nos, però no perdem els diners”.

Tanca sense avisar la clínica dental Caredent de Sabadell: “M’han deixat amb el tractament a mitges”

Comentaris
To Top