Ciutat

Tanca sense avisar la clínica dental Caredent de Sabadell: “M’han deixat amb el tractament a mitges”

La clínica dental Caredent de Sabadell, ubicada al passeig de la plaça Major, ha tancat les seves portes sense avisar. Segons alguns afectats, l’empresa va tancar fa uns dies i ells esperen rebre el seu tractament. “Molts de nosaltres hem avançat els diners, ara què passa?”, expressa una de les afectades. Alguns clients han avançat fins a 14.000 euros. “Ho estem passant molt malament”, exposen els clients.

En Jaume (nom fictici), per exemple, fa més d’un any que va començar amb l’ortodòncia invisible i tenia agendada la propera cita abans de Nadal, però s’ha trobat amb les portes tancades. Tenia previst canviar-se la funda de forma setmanal i fa 15 dies que duu la mateixa. “No ens han dit res, i això ens amoïna“, exposa. També havia finançat el tractament. La Desirée, per exemple, no pot mossegar bé i sosté que van cobrar-li per un implant ossi que mai van fer-li. Ha perdut 3.000 euros que va pagar en efectiu. “La nova clínica on vaig ha comprovat que em va cobrar per un tractament que mai m’ha fet”.

Caredent

El Diari ha aconseguit contactar amb el responsable de l’empresa a Sabadell, que assegura que la Clínica Caredent de Barcelona, una franquícia independent a la de Sabadellassumirà els tractaments pendents. “S’està avisant a poc a poc als clients, ha estat molt ràpid”, sosté. Alguns clients ja han rebut la trucada de la clínica de Barcelona, però no a tothom li va bé desplaçar-s’hi. Els afectats es preparen ara per prendre mesures legals.

Segons la seva versió, el motiu del tancament és que han d’abandonar el local per obres, fet que els afectats desmenteixen: “Si fos per obres, se’ns hauria avisat abans”. I l’acusen de desaparèixer sense donar cap explicació prèvia. “Ha desaparegut amb els nostres diners, de la nit al dia, sense dir-nos res”.

L’associació AICED-ADICAE ha organitzat una reunió informativa per tractar aquest cas el proper divendres a les 18 h, online o presencial.

T’ha afectat el tancament de Caredent de Sabadell? Explica’ns la teva història a [email protected]

Comentaris
To Top