Vallès

Mor una veïna de Castellbisbal en un xoc frontal en un camí entre Lleida i Alpicat

Amb aquesta víctima ja són sis les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

La conductora d’un turisme va morir dissabte a la tarda en un xoc amb un altre cotxe en un camí asfaltat entre Lleida i Alpicat (Segrià), segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís de l’accident es va rebre a les 15.51 hores quan, per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van topar frontalment.

A conseqüència de l’accident, una de les conductores va morir. Es tracta d’E. N. A., de 48 anys i veïna de Castellbisbal, al Vallès Occidental. La conductora de l’altre vehicle va resultar ferida menys greu i va ser traslladada a l’Hospital Arnau de Vilanova.

Amb aquesta víctima ja són sis les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Comentaris
To Top