Gran victòria de l’Escola Pia i derrota sense pal·liatius del CNS

Segona victòria a domicili consecutiva dels escolapis. /Lluís Franco

L’Escola Pia va donar continuïtat a la golejada de la setmana passada amb un nou triomf a domicili. Els de Pedro Donoso es van imposar a Les Corts (2-6) en un gran partit per a oblidar-se de la zona baixa. Els escolapis van igualar el gol inicial dels locals a través de Carlos Povedano i, a la segona part, van imposar-se. Marcel Bravo va posar en avantatge a la Pia i, després de tornar a empatar el marcador, la resposta va ser contundent.

Pep Font va posar el tercer i al tram final va arribar la sentència. El jove Àlex Martí va duplicar la distància i gairebé sobre la botzina Dani Loinaz i el ‘pitxitxi’ Lenny Ramos van completar la golejada fins al 2 a 6 definitiu. Els escolapis es situen novens, amb la seva segona victòria consecutiva, i deixen la zona vermella a onze punts, deixant gairebé enllestit el primer objectiu. La propera jornada rebran al Barceloneta a Can Colapi.

Dolorosa derrota del Club

El CN Sabadell, per contra, continua en caiguda lliure. Els nedadors van sumar la seva cinquena derrota consecutiva amb una golejada sense pal·liatius a la pista del Mataró (9-0). Els maresmencs van controlar el marcador des dels primers minuts i abans del descans van posar distància amb dos gols consecutius fins al 3-0 al canvi de porteria. Va buscar la reacció l’equip de Pau Machado, però en tres minuts d’embranzida, el Mataró va sentenciar.

El conjunt de la capital del Maresme va anotar quatre gols seguits en aquest tram i va arrodonir la dolorosa golejada al tram final. Els nedadors són setens, amb un punt més que l’Escola Pia i es continuen allunyant de la zona noble que tenen a sis punts de distància. La jornada vinent, el CNS rebrà al filial d’Industrias Santa Coloma al Pavelló Nord amb l’objectiu de recuperar les bones sensacions i tornar al camí del triomf.