Oci i cultura

Xavier Molina exposa l’obra ‘Dona, amiga i amada’ per primera vegada a Sabadell

Xavier Molina pintor

Aquesta peça indivisible desglossada en vuit pintures es pot visitar ara a la nova sala Santamaria

Dona, amiga i amada és el títol d’una peça indivisible de vuit pintures que el publicista, escriptor i pintor sabadellenc Xavier Molina creà l’any 2018, i que s’inspira en l’obra poètica espiritual de Ramon Llull Llibre d’amic i amat, per traspassar les fronteres literàries i arribar a la forma i el color.

“Dona, amiga i amada —diu l’autor— adapta la idea d’aquest diàleg amorós entre l’home i Déu, i a través de la pintura la porta al terreny de l’amor humà, entre un home i una dona, exalçant el misteri i la bellesa d’ella, celebrant la tendresa de la conversa i creixement permanents entre les dues ànimes i els dos cossos”.

Aquest conjunt de vuit pintures, en acrílic mixt sobre fusta, forma part de la sèrie “Retrobament” i no està a la venda. Xavier Molina l’exposa per primera vegada a Sabadell, a la sala Santamaria / Espai d’Art, al carrer de Gràcia, 177, fins el proper 31 de gener. Aquesta nova sala d’exposicions enceta el seu camí coincidint amb l’inici de l’any en què Sabadell és Capital de la Cultura Catalana.

Comentaris
To Top