Can Rull i Tibidabo es reparteixen els punts en un frenètic derbi

El Can Rull no ha pogut defensar el seu avantatge al tram final. /LL.F.

Can Rull RT i Tibidabo TR han protagonitzat un derbi d’autèntica bogeria com a cloenda de la primera meitat de competició a Segona Catalana. Els de Torre-romeu han salvat un punt sobre la botzina (3-3) en un partit que ha tornat a tenir de tot: expulsions, tensió i gols. En un inici igualat, el ‘Tibi’ s’ha mostrat més protagonista, però el conjunt d’Alfonso Martínez també ha amenaçat a la contra i amb passades llargues.

De fet, en una pilota a l’esquena de la defensa, Marc Suárez ha avançat als locals i, pocs minuts després, el mateix Suárez ha aprofitat una centrada lateral per a posar el 2-0 a la mitja hora de joc. No ha defallit l’equip de Toni Sallés i Albert Herrero ha retallat abans del descans. Al segon temps, la intensitat i tensió propis d’un derbi d’aquestes característiques s’han fet notar. El Can Rull s’ha quedat amb deu quan Dani Domínguez ha vist la segona groga a un quart d’hora pel final.

Dos gols al tram final per a igualar

S’ha defensat bé l’equip arlequinat que fins i tot ha anotat el tercer a través de Manu Morales en una jugada d’estratègia al tram final. No ha tirat la tovallola el Tibidabo i ha continuat confiant en la fita. Pocs instants més tard, Fran Espinosa ha retallat amb un golàs de falta i ja al descompte, la insistència dels de Torre-romeu ha trobat premi. L’incombustible davanter, Abel, ha posat l’empat a 3 en una jugada amb rebots dins l’àrea, en mig de les protestes i el ball de targetes als dos equips.

Els futbolistes canrullencs, Tony Campoy i Alejandro Lebron també han acabat expulsats en un final de partit de bogeria on el Tibidabo fins i tot ha pogut completar la remuntada del tot amb diverses centrades que ha defensat bé el conjunt local. Ambdós equips donen continuïtat al seu bon moment i allarguen la dinàmica de partits sumant. El Can Rull es manté setè i el Tibidabo, cinquè.

Reaccions

Ens vam veure vencedors en molts moments del partit, però valorem positivament el punt per les circumstàncies. L’hem de fer bo guanyant al Badia la setmana que ve”, ha explicat Alfonso Martínez. “Aquest equip té una ànima especial. No es dona per vençut mai i estic molt orgullós del que hem fet. Podríem haver guanyat, però per rival, camp i circumstàncies és un bon punt”, ha reflexionat Toni Sallés després de l’enfrontament.