Ciutat

A judici un home per matar la seva parella a Sabadell assestant-li més de vint punyalades

El fiscal demana 18 anys de presó per uns fets que van tenir lloc fa més de dos anys en un pis de la Rambla

L’Audiència de Barcelona acull aquest dilluns el judici pel crim d’una dona a Sabadell el juliol del 2021 en mans de qui era la seva parella. L’home està acusat d’un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament. Segons el fiscal, l’acusat va mantenir una discussió amb la víctima, en el transcurs de la qual la va agredir assestant-li nombroses punyalades amb un ganivet, ocasionant-li almenys vint-i-sis lesions.

El fiscal demana ara 18 anys de presó per uns fets que van tenir lloc fa més de dos anys en un pis de la Rambla. Els Mossos d’Esquadra van detenir l’home després que es presentés a la comissaria de Sabadell assegurant que havia matat la seva parella. Els agents es van adreçar al domicili, juntament amb un metge forense, i van trobar el cos i van certificar-ne la mort.

El jutjat d’instrucció 5 de Sabadell es va fer càrrec del cas. No constaven antecedents de violència entre la dona assassinada i el presumpte autor del crim, de 64 anys. L’autor confés de l’assassinat, però, tenia denúncies prèvies per agressions d’una antiga relació sentimental. El judici, amb jurat popular, s’allargarà tota aquesta setmana.

Un home s’entrega a la policia després de matar la seva parella a Sabadell

Comentaris
To Top