Ciutat

Un home s’entrega a la policia després de matar la seva parella a Sabadell

Portal del bloc de pisos on es va produïr l’homicidi / VICTÒRIA ROVIRA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Sabadell per haver matat la seva parella. L’home es va presentar aquest dimecres cap a les 23.30 h a la comissaria de Sabadell i va assegurar que havia matat la seva parella. Els agents es van adreçar al domicili, juntament amb un metge forense, i van trobar el cos i van certificar-ne la mort, segons han explicat els Mossos d’Esquadra. El cos presentava signes de violència.

L’home, que té 62 anys i és de nacionalitat espanyola, s’hauria negat a tornar al domicili –ubicat a la Rambla– i hauria ficat el cos en un bagul, segons RNE. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets, tot i que tot sembla indicar que la dona portava dos dies morta. Així mateix, segons informa el TSJC, el jutjat d’instrucció 5 de Sabadell s’ha fet càrrec del cas. No consten antecedents de violència entre la dona assassinada i el presumpte autor del crim, que es va cometre en un dels tercers del número 48 de la Rambla de Sabadell el passat dilluns. L’autor confés de l’assassinat, però, tenia denuncies prèvies per agressions d’una antiga relació sentimental, segons fonts properes a la investigació.

Diversos testimonis han explicat a l’ACN que una familiar de la víctima va donar un primer avís pels volts de les 17 h perquè feia dos dies que no podia contactar amb la dona. Arran d’aquell avís, els Bombers van accedir al domicili pel balcó, però com que no van trobar res, van marxar. No va ser fins que l’home va confessar, ja a la nit, que no es va trobar el cos de la víctima, amagat en un bagul.

Comentaris
To Top