Ciutat

Afectacions al trànsit per obres en diferents entorns escolars de Sabadell aquesta setmana

Aquest curs el carrer Capmany, entre Escola Pia i Garcilaso, s’ha estrenat com a camí escolar

Consulta els diferents punts on es desenvoluparan les obres

Setmana d’obres d’asfaltatge i altres millores en entorns escolars de Sabadell. Aquest fet comportarà diferents afectacions en el trànsit d’aquests punts, amb actuacions que ja han començat aquest dilluns -des de poc després de les 9 del matí-. Es preveu que els treballs s’allarguin durant tota la jornada en cada emplaçament.

On hi haurà afectacions al trànsit?

Aquest dilluns, els treballs es porten a terme a l’avinguda d’Andreu Nin, a tocar del Parc de Catalunya, al barri de la Concòrdia. S’espera que puguin finalitzar durant el mateix dilluns.

Aquest dimarts, també a partir de les 9.30 hores -després de l’inici de la jornada escolar-, s’efectuaran treballs al carrer del Pare Rodamilans i la rotonda de davant del centre Jaume Viladoms, a tocar de la carretera de Terrassa al seu pas per Can Feu.

Finalment, dijous, les afectacions en el trànsit seran al carrer de Praga, a Can Llong, i al carrer del Puig Major i carrer de les Mulleres, a Ca n’Oriac.

La durada de totes les afectacions és d’un dia.

Treballs a Can Puiggener

En paral·lel, també durant tota la setmana, les habituals tasques de neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram comportaran afectacions en la circulació de vehicles a Can Puiggener o Covadonga, amb accions que es poden allargar fins al pròxim 2 de febrer.

Comentaris
To Top