Diners

Josep Oliu, a la Cambra de Comerç el 14 de febrer

/ V. CASTILLO

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, serà el pròxim 14 de febrer a la Cambra de Comerç. A la seva ja habitual visita anual a l’entitat presidida per Ramon Alberich, Oliu compartirà amb els assistents les perspectives econòmiques per al 2024, dins del marc del Fòrum Club Cambra Sabadell.

Per a aquest acte, els socis preferents del Club Cambra Sabadell gaudeixen de prioritat per inscriure’s a la xerrada fins al pròxim dimarts 30 de gener. La resta d’inscripcions es confirmaran a partir del dimecres 31 de gener, segons la disponibilitat. En tots dos casos, l’assistència serà gratuïta, tot i que les places seran limitades.

Rècord històric

La visita del sabadellenc Josep Oliu arribarà dues setmanes després que l’entitat presenti, aquest pròxim dijous 1 de febrer, els resultats anuals del 2023. Un any històric per al Banc Sabadell, en què en els primers nou mesos de l’any passat va obtenir un benefici de 1.028 euros, una xifra mai registrada a la història de l’entitat financera. Un 44,9% més que en el mateix període del passat 2022.

Comentaris
To Top