ESPORTS

Sergio de Celis, gran triomfador del darrer dia de l’Open Sabadell

De Celis ha batut el seu propi rècord als 100 lliure. /Victor Castillo

El Campionat d’Espanya d’hivern absolut i júnior celebrat a les instal·lacions del CN Sabadell ha finalitzat amb un gran èxit. L’Open Sabadell ha vist passar per la piscina de 50m de Can Llong grans referents de la natació estatal en una competició que ha deixat cinc rècords d’Espanya i més d’una cinquantena de marques mínimes per a l’Europeu júnior de Vilna.

Des del primer fins l’últim dia, l’Open ens va deixar grans marques. Carlos Garach (CN Churriana) va fer el rècord estatal als 400 lliure i el CE Mediterrani el va assolir al 4×100 estils mixte. També el CN Sant Andreu es va endur un rècord per equips al 4×100 lliure femení. César Castro (CN Terrassa) va batre la seva pròpia marca als 200 lliure i, de la mateixa manera, Sergio de Celis ens va deixar el plat fort per l’últim dia de competició. El nedador del CN Sabadell va rebaixar el 48.39 que va aconseguir a Doha fa poques setmanes amb un gran 48.34 als 100 lliure.

Durant aquests dies, a l’Open han obtingut grans resultats alguns dels nedadors i nedadores de major envergadura en el panorama nacional. Des dels del CNS, Marina Garcia o Alex Castejón, fins a la incombustible Jessica Vall, la seva companya Emma Carrasco o la medallista olímpica Mireia Belmonte, que va competir per equips, però no va poder signar el seu retorn en una prova individual per culpa d’unes molèsties. El Club Natació, que ha sumat un total de 12 medalles, ha finalitzat com a subcampió en categoria masculina i femenina. Es poden consultar els resultats complets de cada prova del Campionat d’Espanya d’hivern de Can Llong al web de la RFEN.

   

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top