Ciutat

El Rotary Club Sabadell entrega dues beques a jugadores del CES i el premi Protagonistes del demà

rotary club

Els candidats a aquest premi han de demostrar el seu esperit emprenedor, la capacitat de lideratge i valors

El Rotary Club Sabadell ha fet entrega de dues beques valorades en 600 euros per a dues jugadores del femení del Centre d’Esports Sabadell (CES)  i el premi Protagonistes del demà, que ha reconegut el compromís d’un estudiant sabadellenc, en Pol Domènech.

Protagonistes del demà és un guardó que s’organitza anualment destinat a alumnes amb bons resultats acadèmics i valors socials, on s’organitzen estades a l’estranger a un campus Rotary.

rotary club

Els candidats a aquest premi han de demostrar el seu esperit emprenedor, la capacitat de lideratge i valors com l’honradesa i actitud de servei comunitari, a més de tenir un bon expedient acadèmic. El Rotary també celebra anualment el premi Tenacitatque es va impulsar el 1985, i reconeix als sabadellencs que, en la seva especialitat, desenvolupin una tasca perseverant, eficaç i meritòria.

El primer Club Rotari es va fundar a Chicago, el 23 de febrer del 1905. Rotary compta amb 1.400.000 socis a 200 països del món. En el cas de Sabadell, es va fundar l’any 1992 i compta amb una vintena de membres.

Comentaris
To Top