Oci i cultura

Caye Casas serà homenatjat al Festival de cinema de terror de Sabadell

L’acte té lloc aquest diumenge, a les 16 hores als Cinemes Imperial

CAYE CASAS, A L'ESTUDI DE CASA SEVA A TERRASSA / ALBERTO TALLÓN

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell homenatjarà el cineasta terrassenc Caye Casas amb el Premi honorífic Torra, Serveis Funeraris 2024.

L’entrega del premi serà aquest diumenge, 17 de març, als Cinemes Imperial, que són la seu del festival. La tarda d’activitats arrencarà a les 16 hores, a la Sala 7, durant la qual es farà l’homenatge a Caye Casas, l’entrega de premis i la projecció dels curtmetratges guanyadors.

Sense dubte, Casas té el suport dels aficionats i del sector del cinema de terror. De fet, el seu film La mesita del comedor acumula una vintena llarga de premis cinematogràfics aconseguida a festivals arreu del món. Tanmateix, la distribució del film en cinemes comercials de l’Estat espanyol no ha estat equilibrada en relació amb l’èxit professional, amb passis a poques sales comercials de Terrassa, Barcelona i Madrid.

Ara rebrà l’homenatge d’un festival que va arrencar el passat diumenge, 10 de març, i que enguany està dedicat als films del gènere de 1984. Inclou unes 60 projeccions i activitats centrades en aquell any, que fou molt prolífic pel que fa a la producció de pel·lícules de terror, ciència-ficció i cinema fantàstic. Pots consultar aquí la programació.

Un homenatge que demostra què, més enllà de la rivalitat entre sabadell i Terrassa, també hi ha temps per a l’amnistia a l’hora de destacar la bona feina feta.

Comentaris
To Top