L’Astralpool masculí s’afiança al segon lloc

Jan Pérez ha estat clau amb dos gols. /Lluís Franco

L’Astralpool CN Sabadell masculí ha donat un cop sobre la taula. Els de Quim Colet s’han imposat al CN Barcelona (11-10) a la Finetwork Aquàtics i obren una escletxa de cinc punts respecte al tercer classificat amb un partit menys. L’enfrontament no ha pogut ser més igualat. S’ha avançat el CNB, però l’Astralpool ha capgirat el marcador abans del final del primer quart a través de Jan Pérez i Fran Valera (2-1).

Ha obert distància Alberto Barroso i els visitants han reaccionat per tornar a empatar abans que Valera posés el mínim avantatge al descans. A la represa, ha sortit millor l’equip barceloní que ha imposat el seu joc per canviar la tendència del partit i anar aguantant rendes curtes amb el 4 a 5 i el 5 a 6 després d’un gol de Fynn Schutze. Al tram final del tercer quart, però, s’ha refet el conjunt de Quim Colet que amb un parcial de 3 a 1 als darrers dos minuts ha aconseguit tornar al capdavant del marcador gràcies als gols de Jan Pérez, Valera i Barroso.

Als últims vuit minuts, els nervis i la precipitació han estat protagonistes durant bona part del període. El CNB ha igualat el marcador i l’ex del Club Natació, Ramiro Veich, ha posat el 8 a 9 a cinc pel final. Amb un gran Alberto Barroso, l’Astralpool ha igualat de nou i, a menys d’un minut pel final, Javi Bustos ha anotat el gol del triomf, l’11 a 10. Passa endavant del CN Sabadell que es manté segon i obre una distància de dos partits amb els barcelonins, que són tercers. Aquest dissabte, a més, els de Colet viatjaran a França per tancar la classificació als quarts d’Eurocup. A l’anada, els sabadellencs van guanyar per 18 a 11 al Tourcoing.