Ciutat

Denuncien quatre conductors per conduir beguts o drogats per Sabadell

La Policia Municipal ha realitzat diversos controls aquest cap de setmana passat

Control de la Policia Municipal / D.S.

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat quatre conductors aquest cap de setmana passat per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

Agents del cos policial han denunciat un home que va donar positiu per alcoholèmia (0,63 mg/l) i drogues (marihuana). El conductor del vehicle, de 34 anys, va ser interceptat al carrer de Latorre, 53, el passat dissabte a la una de la matinada.

Dos conductors més han donat positiu per alcoholèmia en les darreres hores. Un cas és el del conductor d’un turisme que dissabte, a les 04:38 h, va ser aturat al passeig de Can Feu i va donar un resultat de 0,53 mg/l a la prova d’alcoholèmia, quan el màxim genèric permès és de 0,25 mg/l. L’altre cas va ser un positiu de 0,33 mg/l a la cantonada de la carretera de Barcelona amb el passeig del Comerç, diumenge a les 09.26 h.

La policia també va interposar una segona denúncia per positiu en el drogo test, diumenge a les 08:19 h a la carretera de Prats de Lluçanès. El vehicle que van aturar els agents el conduïa un home de 46 anys que havia consumit marihuana.

Comentaris
To Top