Vallès

VÍDEO | Detingut per atracar a punta de navalla benzineres del Vallès

Els atractaments es van produir en tan sols 48 hores

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns de la setmana passada un home de 30 anys com a presumpte autor de set robatoris amb intimidació en benzineres de poblacions del Vallès Oriental i Occidental. La detenció és resultat d’una investigació oberta a principis de febrer després de produir-se una sèrie de robatoris amb intimidació amb un mateix modus operandi.

Concretament, entre el 12 de febrer i el 13 de març, es van cometre set atracaments en benzineres de Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Polinyà, Canovelles, Sant Cugat del Vallés i en dos de Santa Perpetua de la Mogoda.

El modus operandi

En tots els casos el lladre sempre accedia a l’establiment tapat amb caputxes, gorros o mascaretes per tal de dificultar la seva identificació. Un cop dins, intimidava els treballadors amb una navalla i sostreia els diners de la caixa enregistradora.

Els investigadors, amb tota la informació rebuda i el treball policial, van aconseguir identificar el presumpte autor dels robatoris.

El passat 18 de març es va realitzar la fase final de la investigació amb la detenció del presumpte autor i una entrada i perquisició al seu domicili. Durant l’escorcoll es van intervenir 11 navalles.

El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès.

Comentaris
To Top