Ciutat

Circ i espectacles de màgia a Sabadell per reivindicar la inclusió de persones amb discapacitat

Xalest

El Centre Ocupacional Xalest organitza la XII Festa a la Ciutat

/ CEDIDA

El Centre Ocupacional Xalest organitza la XII Festa a la Ciutat per a fomentar la inclusió i sensibilitzar en els valors de la diversitat. La cita tindrà lloc diumenge 14 d’abril  de 11 h a 14 h,  a la Plaça Doctor Robert i s’hi ha previst una desena d’activitats per a tots els públics, emmarcades en temes vinculats a l’espectacle i el circ. 

“Volem mostrar les capacitats i habilitats de les persones que atenem al nostre centre, fomentar la inclusió i participació social de les persones amb discapacitat intel·lectual”, expressen des de l’entitat.

La cita, oberta a tothom, comprarà amb una parada d’artesania de Xalest, taller de maquillatge i pinta-cares, caricatures, un  espectacle de màgia, joc d’equilibris i joc d’aros, torsió de globus, rifa popular, xocolatada i finalitzarà amb un ball de sardanes.

El centre ocupacional Xalest és una entitat d’iniciativa social, que busca donar atenció sociolaboral a persones amb diversitat funcional. L’entitat neix l’any 1996 per impulsar laboralment els joves amb diversitat funcional. El taller ocupacional ofereix atenció diürna a persones amb discapacitat intel·lectual, baixa productivitat i dificultats d’inserció en l’empresa – protegida o ordinària–. S’hi ofereix acompanyament per aconseguir feina, millorar o mantenir la màxima inclusió sociolaboral.

Comentaris
To Top