ESPORTS

L’OAR Gràcia no abaixa els braços i guanya amb solvència a Sarrià de Ter (34-37)

Daniel Peiro ha estat un malson per a la defensa de la UE Sarrià / D. Chao

L’equip masculí de l’OAR Gràcia, tot i tenir molt poques opcions d’arribar a la segona plaça d’accés a les fases d’ascens, no abaixa els braços i sembla decidit a esgotar les possibilitats matemàtiques. Així ho ha demostrat a Sarrià de Ter, aconseguint una victòria solvent davant un bon rival com la UE Sarrià (34-37).

Ambdós equips han apostat per l’espectacle ofensiu. Després d’un intercanvi de cops inicial, el conjunt de Pere Ayats ha obert una escletxa que seria decisiva gràcies a un parcial de 0-6 que s’ha transformat en un 14-19 al descans. L’encert de Daniel Peiro, Ismael Brendess i Quim Vaíllo ha estat decisiu.

A la represa, l’OAR ha sabut gestionar molt bé el seu avantatge. Mai s’ha vist amenaçat per un Sarrià que ha intentat una remuntada impossible. De fet, la diferència més curta ha arribat pràcticament al final amb el 34-37 definitiu. Abans, els graciencs han viscut amb còmodes rendes de sis gols. Amb 37 punts, l’equip verd-i-blanc consolida la tercera posició a la taula, a l’espera d’algunes ensopegades del Sant Cugat en les últimes 4 jornades que poguessin canviar el guió.

Comentaris
To Top