ESPORTS

Mercantil i Sabadell ja freguen la permanència a la Divisió d’Honor Juvenil

Alegria mercantilista al Joan Murtró amb la remuntada. /Lluís Franco

Resultats dispars a la jornada pels sabadellenc de Divisió d’Honor Juvenil, però passa gairebé definitiva cap a la permanència. La derrota del Cornellà deixa el CE Mercantil i el CE Sabadell fregant la salvació matemàtica a la màxima categoria juvenil.

Els arlequinats van caure en la seva visita al Barça (1-0) en un partit molt igualat i que van competir fins al final. Els culers es van avançar a l’equador del segon temps i tot i que l’equip d’Albert Milà va buscar l’empat amb insistència, els sabadellencs van marxar de buit de la CE Joan Gamper.

Sí que va aconseguir el triomf el Mercantil que va superar la revelació de la temporada al Joan Murtró (2-1). Els de Carlos López van deixar la permanència molt encarada amb una gran remuntada davant el Badalona. Els visitants es van avançar al tram inicial i en una clara demostració de l’esperit de l’equip mercantilista, els blaugrana van capgirar el marcador al segon temps. El capità Frank Borrego va empatar a vint pel final i passat el minut 80, Miguel Expósito va continuar engrandint el seu registre golejador transformant un penal i deixant els tres punts al barri de Gràcia.

El Mercantil es posa vuitè amb 34 punts mentre que el Sabadell és novè amb 33. Nou i vuit punts per sobre de la zona vermella que marca el Cornellà amb només dotze per disputar-se. La jornada vinent, els arlequinats rebran al líder Mallorca a Olímpia mentre que els blaugrana visitaran el camp de la SD Huesca amb l’objectiu de deixar la salvació enllestida.

Comentaris
To Top