Ciutat

Comencen les obres per canviar el color de la façana d”Els Padres’

També es faran reparacions del morter i de les imatges

Operaris instal·lant la bastida per fer les obres / D.S.

Les obres de rehabilitació de la façana de l’església Immaculat Cor de Maria (els ‘Padres’) ja estan en marxa. Aquesta setmana s’ha començat a instal·lar la bastida en la vorera que ocupa a la plaça del Doctor Robert i que permetrà fer els treballs, que tenen com a element més destacat el canvi de color, ja que es passarà de l’actual tonalitat groguenca a un color gris que imitarà l’original. La previsió és que les obres durin tres mesos, de manera que si es compleix el calendari estaran acabades durant el mes de juny.

A part, el projecte de rehabilitació, obra de l’arquitecta sabadellenca Núria Marcet, preveu fer una reparació general de la façana, la qual cosa implicarà reparar el revestiment de morter, netejar les imatges, pilars i sòcols de pedra i es col·locarà un sistema anticoloms. També està previst incorporar un sistema d’il·luminació per millorar la visualització de la façana de nit.

Mentre durin les obres, tot i que hi hagi la bastida, es podrà continuar passant caminant per la vorera.

Imatge virtual de com es preveu que sigui la il·luminació nocturna de l’església de l’Immaculat Cor de Maria / CEDIDA

L’església és obra de l’arquitecte Antoni Cellers i Azcona i la van fundar els escolapis el 1832, però el 1899 es va traspassar als claretians. L’edifici està protegit pel pla de protecció del patrimoni local.

Comentaris
To Top