Ciutat

Robatori de la caixa forta i destrosses a les instal·lacions del CE Mercantil

Els fets han tingut lloc la passada nit

Els treballadors de les oficines del camp municipal d’Arrahona-Merinals Joan Murtró s’han endut aquest matí de dimarts una desagradable sorpresa a primera hora en accedir a les instal·lacions. Uns lladres han entrat a la seu del CE Mercantil la passada nit, robant dues caixes amb diners i provocant diverses destrosses en el mobiliari de l’espai.

“Ho han destrossat tot”, lamenta el president del club, Jordi Grané, que apunta que la quantia econòmica del robatori podria ascendir al voltant dels 4.000 euros -encara pendent de determinar-. Amb tot, però, la policia científica farà comprovacions durant la jornada per detallar la magnitud del succés i les seves implicacions.

Robatori a les oficines del camp del Mercantil | Cedida

El president de l’entitat gracienca ha explicat que anteriorment s’havien produït furts en vestidors i en el bar del camp, tot i que havien quedat en incidents menors. Fins i tot, s’havia enxampat els lladres en el mateix moment. Aquesta vegada, però, el robatori ha deixat les instal·lacions malmeses, provocant la ràbia dels treballadors i membres del club esportiu.

Grané lamenta a més que no ha funcionat correctament el protocol en aquest tipus de casos. La instal·lació disposa d’un sistema d’alarma que ha sonat, desplaçant fins al lloc la Policia Municipal. El president sosté que no han estat avisats per part del cos. Sobre aquesta disparitat, fonts municipals han matisat que l’alarma va saltar i ràpidament es van personar els agents, que van trobar una porta exterior forçada i ja no van localitzar ningú. En ser de matinada, es va tancar la porta forçada, es va tornar a activar l’alarma i es va deixar avís per contactar amb la Policia per a fer la corresponent denúncia.

A primera hora del matí, els treballadors que han entrat a les oficines han avisat els Mossos d’Esquadra, que han detectat que els agents locals ja hi havien entrat després del succés.

Comentaris
To Top