CONTINGUT PATROCINAT

Celebra el dia mundial del petó i treu el màxim partit als teus llavis

Grup Policlínic vol sumar-se a la celebració del dia mundial del petó amb una proposta per fer lluir els teus llavis amb més volum, hidratació i perfilats.

El 13 d’abril és el Dia Internacional del Petó i es celebra amb motiu del petó més llarg de la història, que va protagonitzar una parella Tailandesa en un concurs i va durar més de 58 hores.

Aquest any a Policlínic Sabadell volen sumar-se a aquesta celebració amb una exclusiva proposta que farà que els teus llavis llueixin amb més volum, hidratació i perfilats.

Només fins al 30 d’abril el teu tractament estètic de llavis des de 250€.

Sigues de les primeres a fer la teva reserva i gaudeix d’un peeling amb hidratació labial gratuït per potenciar els resultats del teu tractament.

Actualment, aquest és un dels tractaments estètics amb més demanda. Són candidates les persones que no se senten còmodes amb l’aspecte dels seus llavis o simplement els prefereixen més carnosos. Si aquest és el teu cas pots optar per una remodelació labial i aprofitar aquest preu exclusiu que t’ofereixen en el mes d’abril.

Un àcid hialurònic per a cada necessitat:

  • Corregir asimetries
  • Donar volum
  • Major hidratació
  • Perfilat
  • Tractar el somriure gingival

El tractament el realitzen els metges estètics col·legiats de Policlínic Sabadell i només utilitzen materials reabsorbibles, com per exemple l’àcid hialurònic o el col·lagen. L’equip mèdic de Policlínic Sabadell fa servir les tècniques més avantguardistes en medicina estètica per aconseguir uns llavis amb una aparença natural que potenciaran la teva bellesa i harmonitzaran el teu rostre.

Ara tens una visita informativa gratuïta on les professionals de Policlínic Sabadell t’assessoraran de la millor opció de tractament per a tu. La pots sol·licitar en el telèfon 93 515 39 99 o escrivint un WhatsApp 699 619 049.

Coneix aquí els passos per aconseguir uns llavis de somni.

Policlínic Sabadell Paddock

Av. Francesc Macià, 30 , Sabadell

Policlínic Sabadell Rambla

Carrer Sant Pere 3, Sabadell

93 515 39 99

WhatsApp 699 61 90 49

[email protected]

Comentaris
To Top