ESPORTS

Espectacular remuntada de l’Astralpool masculí per forçar el tercer partit

Barroso, en una imatge d'arxiu, ha estat decisiu amb tres gols al darrer període. /Lluís Franco

Amb un parcial d’1 a 4 al darrer període, l’Astralpool masculí s’ha imposat al CN Barcelona (12-13) al segon partit de la semifinal del play-off. Els de Quim Colet intentaran confirmar la reacció aquest diumenge (12:45h) a Can Llong i aconseguir la plaça per a la final de la lliga.

I és que la derrota del passat dimecres a la Finetwork Aquàtics havia deixat els sabadellencs sense marge d’error, però no han defallit i, amb una notable millora en atac, s’han endut l’enfrontament a la Nova Escullera. Des de l’inici el partit ha estat igualat amb un intercanvi de cops i encert que no es va veure al primer partit de la serie. Oscar Asensio ha obert el marcador i les remuntades han estat una constant fins al 4-4 al final del primer període.

Al segon, semblava accelerar el CNB amb un parcial de 3-0 que els ha allunyat, però Jan Pérez i Kosta Averka han mantingut l’equip en el partit abans del descans (8-6). A la represa, Alberto Barroso i de nou Averka han confirmat la reacció igualant de nou el duel als primers minuts del tercer quart. No obstant això, el canoner dels barcelonins, Marc Valls, ha retornat la petita escletxa a falta dels últims vuit minuts posant molt coll amunt la classificació als de Quim Colet.

Tanmateix el partit encara presentava una última remuntada. Averka ha reduït la distància i després que Pol Prat posés el 12-10 a 3:42 semblant sentenciar l’enfrontament, ha aparegut un immens Alberto Barroso. El madrileny ha anotat tres gols en poc més d’un minut per capgirar el marcador i recuperar el factor piscina. Ja espera el Barceloneta a la final que ha fet la feina amb solvència a l’altra eliminatòria. Diumenge coneixerà el seu rival.

Comentaris
To Top