Ciutat

Picabaralla en un col·legi electoral de Sabadell

Els fets van tenir lloc a Ca n’Oriac

Diumenge, un total de 157.856 persones estaven cridades a participar a Sabadell en les eleccions al Parlament Europeu, que va finalitzar amb victòria del PSC. La jornada electoral va transcórrer sense incidències greus, malgrat que sí que es va viure un incident en un col·legi del barri de Ca n’Oriac.

Allà, es va originar una picabaralla després que un dels votants es colés a la cua. Segons la informació de Ràdio Sabadell, un veí del barri va entrar al col·legi a exercir el seu dret a vot quan altres votants van deixar anar un seguit d’insults. L’home hauria respost físicament, amb empentes, cops i altres insults.

La situació va requerir la intervenció policial. L’escena va acabar sense detinguts i la votació no es va veure afectada pel succés, que va passar cap al migdia.

Comentaris
To Top