Ciutat

La bandera sahrauí, a la façana de l’Ajuntament

La bandera del poble sahrauí (Sàhara Occidental) onejarà des d’aquest dimarts 9 fins al divendres 12 de juliol a la façana de l’Ajuntament a la banda de la plaça del Doctor Robert. La decisió l’ha pres per unanimitat la Junta de Portaveus.

La bandera sahrauí, a l’Ajuntament aquest dimarts / CEDIDA

Com cada estiu, Sabadell acull un grup d’infants sahrauís que formen part del programa Vacances en Pau que organitza l’entitat Sabadell Acull Infants Sahrauís (SAIS). El primer grup va arribar el 28 de juny i el segon dimarts passat, 2 de juliol, en total són onze nens i nenes. La col·locació de la bandera es fa en la mateixa setmana que els rebrà oficialment l’Ajuntament, demà al Saló de Plens. La recepció, a les 18 h, la presidirà l’alcaldessa sabadellenca, Marta Farrés, acompanyada de la tinenta d’alcaldessa Marta Morell i representants de SAIS.

L’Ajuntament de Sabadell dona suport al projecte a través d’un conveni de col·laboració amb l’associació Sabadell Acull Infants Sahrauís i també hi col·labora l’Hospital Taulí realitzant revisions mèdiques i oferint tractaments adients. El suport municipal a aquest projecte s’emmarca en l’agermanament de Sabadell amb el Sàhara i en la voluntat de promoure una política pública local de cooperació internacional, comptant amb la col·laboració del teixit associatiu de la ciutat, els governs locals d’origen i la societat civil del països del sud.

Comentaris
To Top