ESPORTS

Les curses esportives de la Festa Major incorporen una mitja marató per relleus

És la principal novetat en les curses esportives de la Festa Major d’enguany

Una imatge d'arxiu de la cursa infantil de la Festa Major del 2018 / LLUÍS FRANCO

La Festa Major incorpora una mitja marató per relleus com a novetat en l’àrea esportiva. Serà diumenge 8 de setembre, a les 9 h, i el punt de sortida i arribada serà al passeig de Sant Oleguer, davant el Pavelló d’Esports. Hi podran participar els majors de 14 anys, els equips hauran d’estar formats per tres persones i cadascuna farà una volta d’uns 7 km al circuit establert. Els atletes s’hauran de passar un testimoni que controlarà el temps en el punt d’intercanvi, situat a la cruïlla dels carrers de Sol i Padrís i Brutau.

Aquesta prova nova se suma a les habituals, que són la popular de 7 km, la de 14 km, la mitja marató –que comptarà per a la 14a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona– i les curses infantils. Les inscripcions a totes elles i a la mitja marató per relleus ja estan obertes i es poden fer per Internet clicant aquí i a les recepcions del Club Natació Sabadell i al Decathlon City, a la Rambla, 91. El temps per apuntar-s’hi s’acabarà el divendres 6 de setembre a les 20 h.

La regidora d’Esports, Laura Reyes, explica que amb aquesta nova cursa l’Ajuntament vol donar més opcions per sortir a córrer durant els dies de Festa Major. “Fent una mitja marató en equips de tres persones volem potenciar la participació de manera col·laborativa, fent esport en equip. Però també volem fomentar la participació de les dones, ja que els equips poden ser tant femenins, masculins com mixtos”, ha dit.

HORARI DE LES CURSES

Totes les curses es faran diumenge a les 9 h i sortiran del mateix lloc, el passeig de Sant Oleguer. L’únic que canviarà és la part final, ja que a l’arribada s’evitaran els encreuaments al carrer Brutau per tal de millorar la fluïdesa de pas.

Les curses infantils començaran a partir de les 11.30 h. Es disputaran cinc proves, cada una per grups d’edat i amb distàncies diferents. Així, per als infants nascuts entre el 2014 i el 2015, la distància serà de 600 metres; les curses per als nascuts i nascudes entre el 2012 i el 2013, així com els que van néixer el 2011, serà d’1 km; i per a les curses de nois i noies més grans (2010, per una banda, i nascuts i nascudes entre el 2007 i 2009, per l’altra) la distància serà de 2 km.

Comentaris
To Top