Ciutat

Establiments de Sabadell Comerç Centre se sumen a l’enviament a domicili

Una de les botigues que s'ha afegit a la iniciativa / LLUÍS FRANCO

Una vintena d’establiments del centre de Sabadell s’han adherit al directori on-line que facilita l’entrega de productes a domicili. La iniciativa vol garantir que el comerç local segueixi treballant malgrat les restriccions dictades per l’estat d’alarma i que els clients habituals puguin tenir accés als productes que necessiten.

La plataforma es va posar en marxa la setmana passada i compta amb centenars d’establiments de municipis com Sentmenat, Sant Cugat, Cerdanyola, Ripollet i Rubí. El directori s’anomena SlowShopping.cat i inclou negocis ben diversos com floristeries, llibreries, papereries, òptiques, restaurants, sabateries o botigues d’electrodomèstics.

L‘associació Sant Cugat Comerç va decidir posar en marxa el directori per donar visibilitat als establiments locals que no estaven preparats per fer la venda a través d’internet. Ara, Sabadell Comerç Centre s’hi adhereix amb prop d’una vintena d’establiments que podeu consultar en aquest enllaç.

S’ha fixat un període d’entrega d’entre 12 i 48 hores. Cada establiment, que per ser a la plataforma ha pagat un preu simbòlic de 60 euros, es farà càrrec de les formes de pagament i de la distribució dels seus productes.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top