Oci i cultura

El Teatre Sant Vicenç ajorna ‘No sé què vull ser’ pel neguit de possibles contagis

L’elenc de l’obra és nombrós / LLUÍS FRANCO

La situació actual provoca a tothom una contínua preocupació i cadascú hi respon d’una manera diferent, segons el seu tarannà. “La nostra és una entitat voluntarista. I, per tant, mai no obligarem algú que no ho vulgui a pujar a l’escenari o a participar d’alguna de les nostres activitats”, expliquen des del Teatre Sant Vicenç.

És el context inicial per entendre l’ajornament de la imminent estrena del musical No sé què vull ser, que s’ha adoptat a causa del “neguit que provocava en algunes de les famílies del jove repartiment”. La decisió ha estat dura, apunten, “però consensuada i votada democràticament entre totes les parts implicades: el repartiment i les seves famílies, l’equip de direcció i la Junta”. 

L’obra no ha estat suspesa definitivament, contraposen des del Teatre Sant Vicenç. I tornarà aviat, quan les condicions i el calendari ho permetin. També afegeixen que les entrades adquirides seran reemborsades o bescanviades a la taquilla del teatre a partir de la setmana que ve.

Tot i així, el Sant Vicenç reestrenarà el proper 7 de febrer l’obra La Caputxeta Vermella. 

Contacontes en línia

Així mateix, entre avui i dijous s’activa una iniciativa de contacontes on-line. Es tracta de La gran aventura de la petita Giberta, a càrrec de Sandra Rossi, emmarcada en el programa Hora del conte. L’estrena és a les 9 h d’avui. 

Comentaris
To Top