ESPORTS

“L’Espanyol és un gran equip, però tindrem les nostres opcions si som sòlids i no perdem pilotes”

El jugador arlequinat té ganes d'estrenar-se com a golejador / Ll. Franco

No serà la primera vegada que jugui al RCDE Stadium com a rival perquè ja ho va fer amb el Getafe i aquesta mateixa temporada amb l’Sporting de Gijón el mes de desembre, però Álvaro Vázquez reconeix que “sempre és camp molt especial per a mi. Aquí vaig debutar i créixer en el futbol professional. És un estadi que em motiva moltíssim i m’agrada jugar-hi”. El ‘llop de Badalona’ tindrà la primera oportunitat de fer-ho amb la samarreta del Sabadell aquest dissabte (16 hores).

El conjunt espanyolista arriba al derbi després d’una victòria fonamental a Mallorca que va trencar la seva pitjor ratxa mentre els arlequinats ho fan fora del descens i amb 9 jornades sense conèixer la derrota. “L’equip s’està trobant molt bé i cada vegada som més sòlids. Això serà clau per tenir opcions de puntuar. També cal ser contundents a les dues àrees i no patir pèrdues de pilota. Hem d’intentar tenir-la i sotmetre’l’s per evitar els seus contracops. L’Espanyol té un gran equip, és un transatlàntic de la categoria, i ho va demostrar guanyant amb solvència al camp del Mallorca. Serà un partit molt complicat, ho sabem, però el Sabadell ha demostrat que pot puntuar en qualsevol camp i anirem amb la idea de guanyar els tres punts que ens donarien un gran impuls”.

El davanter de Badalona, únic fitxatge del mercat d’hivern, cedit per l’Sporting, encara no ha celebrat cap gol d’arlequinat. Però ell no vol obsessionar-se. “Estic content, agafant el ritme de la competició i el meu objectiu és ajudar l’equip per aconseguir la permanència. Tinc moltes ganes d’estrenar-me com a golejador, clar, però tampoc em preocupa. El que vull és sumar per l’equip en la posició que em digui el míster. Fins ara, el balanç és positiu i encara no coneixem la derrota. En aquesta categoria tan igualada, sumar és molt important”.

Álvaro Vázquez no serà l’únic que s’enfrontarà dissabte al seu exequip. El partit també tindrà un significat molt especial pel primer capità Ángel Martínez, qui també va debutar a Primera Divisió amb la samarreta de l’Espanyol després de passar per totes les categories inferiors. Ara mateix no és titular a l’onze, però podria tenir l’oportunitat de trepitjar el RCDE Stadium com a rival.

Comentaris
To Top