ESPORTS

La Festa de l’Esport escalfa motors amb el reconeixement als finalistes

El grup dels 10 esportistes finalistes de la 67a edició / Lluís Franco

La Festa de l’Esport Sabadell reneix. La pandèmia va aturar la maquinària durant gairebé dos anys i el pròxim 7 d’octubre se celebrarà la gala de la 67a edició per premiar els mèrits dels anys 2019 i 2020. En un acte celebrat al Teatre Principal i conduït pel cap d’antena i d’Esports de Ràdio Sabadell, Sergi Garcés, s’ha fet el tradicional reconeixement previ dels finalistes, amb el lliurament de les plaques commemoratius tant als esportistes individuals com les entitats.

Set dels 10 esportistes finalistes han estat presents. Sense dubte, una de les edicions amb més presència dels protagonistes. Les waterpolistes subcampiones del món, Maica Garcia, que tindrà l’oportunitat de defensar el títol, i la seva companya d’equip al Club Natació Sabadell i selecció, la portera Laura Ester; la nedadora d’artística Emma García; el nedador Óscar Salguero; el culturista Javier Pérez; la triatleta Laura Payà i la gimnasta Anna Pons. El cartell el completen Ona Carbonell (natació artística), Aleix Gómez (handbol) i Francisco Cabrera (tir olímpic). Aquests dos últims han estat representants pel seu pare i el president del Club de Tir Sabadell, Ricard Martínez.

L’anècdota s’ha produït quan li ha tocat el torn al culturista Javier Pérez. En el moment del lliurament per part de la regidora d’Esports, Laura Reyes, la placa ha sortit de lloc i s’ha estavellat a terra, amb la consegüent trencadissa. “Caldrà fer-ne una de nova”, ha reaccionat amb un somriure el presentador Sergi Garcés.

L’anècdota: la placa del culturista Javier Pérez s’ha estavellat a terra i s’ha fet miques / Lluís Franco

Les 10 entitats que opten al premi són: Club de Tennis Sabadell (vigent guanyadora), Unió Excursionista Sabadell, Club Gimnàstic Catalunya, Club Triatló Sabadell, Joventut Atlètica Sabadell, Centre d’Esports Sabadell, Cercle Sabadellès 1856, Motor Club Sabadell, Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms i OAR Gràcia Sabadell.

D’altra banda, també han rebut el guardó les entitats de promoció de l’esport sota el patrocini d’El Corte Inglés: Societat Coral Colon, Associació Esportiva Can Deu, Amics del Pou Nou Escorial, CFU Can Rull RómuloTronchoni, Club Esportiu Escola Pia, Creu Alta Sabadell Bàsquet, Grups Arrahona Futbol Sala, Escola de Futbol de Sabadell, Fundació Sant Nicolau i Falcons Sabadell Associació Esportiva.

La regidora d’Esports, Laura Reyes, s’ha mostrat “molt contenta” de poder “veure’ns de nou les cares” i ha agraït l’esforç dels membres del jurat i la implicació dels patrocinadors per tirar endavant la Festa de l’Esport que tindrà lloc el pròxim dijous 7 d’octubre, a partir de les 19.30 hores, al Teatre Principal.

Comentaris
To Top