El FS Sabadell Femení es veu sorprès pel cuer Santa Ana (2-3)

El tècnic del FS Sabadell, Xavi Muñoz
El tècnic arlequinat Xavi Muñoz / Ll.F.

Inoportú. El conjunt arlequinat tenia una bona oportunitat de viure un Nadal més tranquil, però es va veure sorprès pel cuer, un Santa Ana que encara no coneixia la victòria aquesta temporada. El malbaratament de la primera part i la ineficàcia local a la segona van permetre al conjunt valencià endur-se els tres punts de Can Balsach i deixar les arlequinades més a prop de la zona de perill.

El Santa Ana venia d’empatar, dues setmanes enrere, contra el segon classificat, el CN Caldes, i va demostrar una actitud indomable sobre la pista. De fet, en el primer minut va aconseguir el 0-1. No es va refer del cop el FS Sabadell i la connexió entre les jugadores de l’atac mai va ser fluida. Abans del descans, dos gols més de les visitants en un minut deixaven un escenari molt complicat.

Reacció insuficient
Les sabadellenques van mostrar a la represa una cara molt diferent, dominant el partit de cap a peus. De totes maneres, els hi va costar moltíssim generar ocasions. Fins a l’equador de la segona part no va arribar el primer gol. Xavi Muñoz va apostar per la portera-jugadora en el tram final, però només va servir per escurçar diferències (2-3). El FS Sabadell marxa de vacances de Nadal fora del descens, però amb un calendari força complicat en l’inici del 2022. Tocarà patir.