Ciutat

Sant Jordi també se celebrarà als mercats municipals de Sabadell

El Mercat Central acull activitats infantils i gratuïtes, divendres a la tarda i dissabte al matí

/ LL. FRANCO

La festivitat de Sant Jordi arriba també als mercats municipals. El Mercat Central acull activitats infantils i gratuïtes al llarg de la setmana: divendres dia 22, de 18 a 20 h i dissabte, 23 d’abril, al matí d’11 a 13 h hi haurà el taller per Fer roses delicioses, a càrrec de l’Arca Temàtica. I encara el divendres 29 d’abril a la tarda tindrà lloc un taller de titelles de fil, amb Activijoc.

El mateix 23 d’abril als Mercats de Campoamor i de Torre-romeu hi haurà tallers d’elaboració de roses i dracs d’11.30 a 13.30 h. Al Mercat dels Merinals també hi haurà tallers de punts de llibre i roses saludables, en el mateix horari de matí.

I com a novetat aquest any, gràcies a la col·laboració amb Biblioteques, es regalaran llibres de segona mà als participants als tallers del mercat de Torre-romeu i a totes aquelles persones que comprin a les parades del mercat i al bar de l’equipament.

D’aquesta manera, es promou i s’aposta per donar una nova oportunitat als llibres de segona mà i, amb l’objectiu de conscienciar sobre el consum responsable –també de llibres–, la clientela del Mercat de Torre-romeu rebrà un llibre gratuït i de segona mà per les seves compres.

A més, el Mercat de la Creu Alta obsequiarà aquest dissabte amb una rosa les persones que conservin els tiquets de compra (per valor mínim de 10 euros de dues compres diferents) i els presentin al punt d’informació.

Comentaris
To Top