ESPORTS

Els sabadellencs Llorenç Esteve i Aniol Riba, triomfadors de la Copa Vallesana

Els premiats, a l’entrega que es va fer a la UES ahir / LLuís FRANCO

La sala d’actes de la Unió Excursionista de Sabadell va ser l’escenari escollit pels organitzadors de la Copa Vallesana per guardonar els guanyadors en categoria masculina i femenina, en aquesta segona edició, la primera postCovid: “L’enhorabona als campions, així com un agraïment a tots els participants que han pres part de la Copa Vallesana, que no hem d’oblidar que va començar enmig de les restriccions, a Sant Llorenç Savall”, va explicar, durant l’acte celebrat ahir divendres, David Fernàndez Oliver, membre de la UES i organitzador de La Llanera i la Copa Vallesana, i que va comptar amb la presència de la regidora d’Esports Laura Reyes i el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental i alcalde Castellar del Vallès, Ignasi Giménez. Una edició que tot i la problemàtica de la Covid-19 ha estat tot un èxit, tal com va reconèixer Fernàndez en afirmar que “estem contents perquè hem tingut més participants que la primera edició. És cert, però, que no hem pogut fer l’edició com volíem, ampliant distàncies. Veurem si de cara a la tercera edició consolidem la marató o ampliem distàncies”.

Entre els sis guanyadors –tres en categoria masculina i tres en categoria femenina– destaca el domini sabadellenc en la categoria masculina. Dos dels tres primers classificats, Llorenç Esteve i Aniol Riba, primer i segon classificat, respectivament, són de Sabadell. Al podi, els va acompanyar Eduard Villalba de Terrassa. A més del trofeu i de material tècnic de Tuga, per al guanyador, una inscripció gratuïta per a la pròxima edició de la Copa Vallesana.

En categoria femenina, el podi el van ocupar Anna Codina (Ametlla del Vallès), Fàtima Bermudo (Terrassa) i Meritxell Sabaté (Castellbell i el Vilar).

Homenatge a Josep Maria Pijuan

D’altra banda, des de la Unió Excursionista de Sabadell hi ha la intenció –encara s’ha de decidir el què i com– perquè de cara a l’edició de La Llanera 2023 es recordi la figura del desaparegut corredor Josep Maria Pijuan, mort durant la passada edició, mentre participava en la mitja marató.

Segons fonts de l’entitat excursionista, qualsevol acció al respecte sempre estarà supeditada per la família, qui veu amb bons ulls la voluntat de la UES per recordar la seva persona: “Farem el què la família triï. Ens hem posat a la seva disposició i en els pròxims mesos sabrem en què s’acabarà traduint”, apunten.

Comentaris
To Top