ESPORTS

Sergi Garcia i Pau Resta destaquen l’ambició d’aquest Sabadell 22/23

Pau Resta, Sergi Garcia
Els protagonistes de la presentació a les instal·lacions de Neteges Creu Alta / Lluís Franco

Els dos fitxatges procedents de l’Albacete, el sabadellenc Sergi Garcia i el gironí Pau Resta, han tancat el capítol de presentacions del Sabadell 22/23 a les instal·lacions de Neteges Creu Alta, empresa col·laboradora del club que ha estat representada pels germans Joan i Jordi Soley. També han participat el director general del Centre d’Esports, Bruno Batlle, i el segon de la direcció esportiva, Jaume Milà, qui ha destacat la predisposició i qualitat d’ambdós futbolistes per incorporar-se al projecte arlequinat, en el cas de Sergi com a cedit.

El central, nascut el 14 de novembre del 2000 a Tallada d’Empordà, arriba a la Nova Creu Alta després de la seva formació al Girona durant 7 temporades. Va tenir d’entrenador al filial a l’exjugador arlequinat Àxel Vizuete, fregant l’ascens a Segona Federació. “Va sorgir una bona proposta de l’Albacete i encara que la temporada no va sortir com tots volíem, crec que també va ser una bona experiència. Ara, el Sabadell va mostrar molt d’interès i penso que  suposa una gran oportunitat. Es tracta d’un equip molt jove, amb moltes ganes i ambició. Les sensacions han estat molt positives, volem fer una gran temporada”, ha explicat.

El repte d’El Collao

El central esquerrà ha dit que es pot adaptar als dos sistemes de Gabri “sense problemes” i no l’espanta la competència, que augmentarà amb la presència de César Morgado. “És el capità, un exemple pel vestidor, i sempre es bó que hi hagi competència dins del grup”. Pau Resta sempre ha destacat també pel seu joc aeri i, de fet, en el juvenil del Girona va ser un dels màxims golejadors. Ja sap que aquesta faceta serà vital diumenge a El Collao: “És un repte per a nosaltres després del partit de Castelló i sortirem amb la intenció de guanyar els tres punts”.

Pau Resta i Sergi Garcia

Pau Resta i Sergi Garcia a les instal·lacions de Neteges Creu Alta / Lluís Franco

Sergi Garcia ha estat protagonista aquesta setmana després de fer el seu primer gol que va significar la victòria contra el Cornellà. De fet, s’ha convertit en golejador sabadellenc cinc anys després, com explica l’edició del Diari de Sabadell d’aquest dijous. “Desconeixia aquesta dada, és curiosa. Com a sabadellenc em sento feliç de jugar a la Nova Creu Alta, un estadi que venia sovint de petit. Em fa molta il·lusió i espero celebrar més gols”.

La temporada passada ja va jugar a l’estadi d’El Collao a les files de l’Albacete i coneix bé les circumstàncies. “És un estadi en el qual costa trobar bones sensacions amb la pilota i ens tocarà adaptar-nos al seu joc, però sempre mantenint la nostra idea. Espero un partit molt intens i complicat, nosaltres sortirem a guanyar”.

Comentaris
To Top