ESPORTS

Jornada perfecta pel CE Sant Nicolau a la presentació

Tots els esportistes del CE Sant Nicolau fent la foto de família al Màgic Lau./ Cedida per CE Sant Nicolau

Ahir va tenir lloc l’acte de presentació del Club Esportiu Sant Nicolau, en una jornada emocionant on es va respirar l’esperit del Lau per tots els costats.

La tarda va començar amb el partit del Sénior Masculí davant del Bàsquet Matadepera, amb un gran ambient, els sabadellencs es van emportar el triomf en un final d’infart (74-73).
Després de l’emocionant victòria masculina, va començar la presentació dels 28 equips federats del CE Sant Nicolau. Cada vegada més a prop de la paritat, els 16 equips masculins i els 12 femenins van anar desfilant, de petits a grans, pel pavelló en un acte de presentació conduït pel periodista Sergi Park.

Una vegada vam poder veure sobre la pista els més de 350 esportistes que formen part del Sant Nicolau en aquesta temporada 22-23, va arribar el torn dels parlaments.
El president de l’entitat, Arnau Bonada va afirmar: “Estem molt contents de poder-nos tornar a reunir en un acte de presentació que portàvem dues temporades sense poder fer. El nostre objectiu és el de formar jugadors i persones a través de l’esport”. El president també va destacar la gran base del club amb un 90% dels integrants de la primera plantilla masculina formats a l’entitat i un 60% a la femenina.
També va fer un petit discurs la Regidora Laura Reyes que va agrair al CE Sant Nicolau l’aposta ferma pel bàsquet a la ciutat.

Finalitzats els parlaments, va arribar el moment més esperat de la tarda. Després de gairebé dos mesos de votacions es va revelar el nom del pavelló en una emocionant escena on, els capitans del Sénior A masculí i femení, acompanyats de dos dels esportistes més petits del club van destapar el nom definitiu. Màgic Lau es va imposar a Pavelló Lau i Lau Garden i serà el nom del recinte on disputen els seus partits els 28 equips del Club Esportiu Sant Nicolau.

La cirereta del pastís la va posar el Sénior Femení que, després de la presentació, va vèncer a l’Horta (62-56) certificant una jornada perfecta al recent nomenat Màgic Lau.
Així, amb victòries (masculina i femenina), un acte multitudinari amb més de 350 esportistes, pares, mares, avis, germans i amics i la revelació del nom del pavelló, el Club Esportiu Sant Nicolau va tancar una tarda històrica.

Comentaris
To Top