Ciutat

El Govern destaca que ha executat el 90% de les actuacions previstes

La reforma del Passeig ha estat una de les obres més significatives del mandat / VÍCTOR CASTILLO

El Govern de Sabadell assegura que ha executat el 89,8% de les actuacions previstes en el Pla d’Actuació del Mandat 2021-2023. El document de treball es va aprovar el març del 2021, un cop superats els mesos de més impacte de la pandèmia de la Covid-19.

L’executiu en farà balanç al ple ordinari de març -aquest dimarts, dia 7-, però hores abans el regidor Eloi Cortés n’ha avançat alguns detalls a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local.

Cortés ha fet una “valoració molt positiva” dels resultats perquè el grau d’execució demostra que els objectius que s’havien plantejat estaven “ajustats a la capacitat d’actuació que tenim com a ajuntament”.

L’execució del 89,8% dels projectes es tradueix que s’han dut a terme 975 iniciatives de les 1.086 previstes inicialment. El 6,6% estan pendents i se n’han desestimat un 3,6%. Una de les actuacions més destacades d’aquest període, per exemple, ha estat la reforma del passeig de la Plaça Major.

Els projectes del Pla d’Actuació del Mandat s’han dividit en cinc grans eixos: persones, economia, territori, bon govern i instruments.

Comentaris
To Top