Ciutat

L’Ajuntament ofereix un reforç acadèmic gratuït per a qui estudiï a l’agost

Dos docents resoldran els dubtes dels alumnes d’ESO i Batxillerat a l’Oficina Jove del Vapor Codina

Alumnes de Sabadell comencen a fer un examen de la selectivitat el passat 13 de juny / ÓSCAR ESPINOSA

Els alumnes sabadellencs d’ESO i Batxillerat que hagin d’estudiar o fer treballs acadèmics aquest agost tindran a l’abast un nou recurs de suport a l’Oficina Jove del Vapor Codina. El servei, d’accés gratuït, comptarà amb dos docents –un especialista en l’àmbit de les ciències i un altre en llengua i humanitats–, que explicaran als joves les qüestions que els plantegin. L’Ajuntament posa en marxa per primer cop aquest espai amb l’objectiu que els estudiants puguin resoldre els dubtes que els sorgeixin mentre repassen. L’aula obrirà del 6 al 31 d’agost, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia i no caldrà inscripció prèvia.

“La possibilitat que un alumne pugui comptar amb un suport educatiu a l’estiu no hauria de dependre del poder adquisitiu de les famílies”, ha indicat el regidor d’educació, Joan Berlanga, “en aquest sentit, des de l’Ajuntament oferim aquest nou servei obert a tothom i de manera gratuïta perquè qui ho necessiti pugui venir i fer les seves consultes”.

L’impuls del nou servei s’emmarca en el desenvolupament del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu Sabadell, que aposta per mesures que contribueixin a millorar el rendiment acadèmic d’infants i joves. El pla vol oferir un reforç dels aprenentatges dins i fora de l’àmbit escolar i mesures que potenciïn el paper socioeducatiu i relacional de biblioteques, espais joves o menjadors escolars, entre altres iniciatives.

Comentaris
To Top