Vallès

Carles Escolà aspira a revalidar l’alcaldia de Cerdanyola

Acte central de Guanyem Cerdanyola / D.S

Guanyem Cerdanyola ha celebrat el seu acte central de campanya a l’antiga biblioteca de Ca n’Altimira. L’actual alcalde de Cerdanyola i alcaldable de la formació, Carles Escolà, ha defensat el projecte de la formació acompanyat de l’exalcaldessa de Badalona i candidata de Guanyem Badalona, Dolors Sabater; el diputat de Sobiranistes al congrés, Joan Josep Nuet; i l’exdiputada i candidata al Síndic d’Aran per Amassa, Mireia Boya.

“Tenim el millor projecte per Cerdanyola, perquè la coneixem millor que ningú altre”, ha dit Escolà, que ha valorat la feina feta durant els últims 4 anys. L’actual alcalde del municipi ha assegurat que s’han iniciat “polítiques impossibles en els àmbits de l’habitatge, de les polítiques socials, de la fiscalitat progressiva, dels barris i la recuperació dels serveis privatitzats”.

Tot i això, Escolà ha reconegut que han estat 4 anys plens de “dificultats”, ja que l’actual govern ha ostentat el poder amb només 5 regidors dels 25 que composen el ple municipal. “Només nosaltres vam entomar el repte de tirar endavant un canvi a Cerdanyola”, ha assegurat Escolà, i ha defensat que les polítiques impulsades “posen les persones i la justícia social al centre de tot”.

“En 4 anys no hem estat capaços de fer allò que altres no han fet en 40 anys”, ha dit el candidat de Guanyem en un moment d’autocrítica, i ha tret pit d’algunes derrotes com la municipalització de les escoles bressol. “De tot se n’aprèn. Tot i no haver pogut municipalitzar la gestió de les escoles bressol, també ha estat una victòria, perquè hem demostrat que podem municipalitzar serveis si hi ha voluntat política”, assegurava Escolà.

Els eixos del programa

 Guanyem vol una ciutat més justa, més viva, més amable i més equipada. Aquests són els 4 eixos del programa electoral de la formació pels pròxims 4 anys. El primer eix està centrat en els drets socials com l’educació, l’habitatge, la salut, la inclusió o la igualtat. El segon eix en potenciar el comerç, la cultura, els esports, entre d’altres. El tercer eix passa per millorar l’espai públic i dignificar els barris. Finalment, el quart eix preveu construir equipaments de diferents àmbits i millorar el manteniment.

“Aquest projecte el portem dissenyant al llarg dels últims quatre anys. Hem parlat amb la gent de Cerdanyola i amb les entitats”, assegurava Escolà, i afegia que “sabem quines són les necessitats, i tenim l’experiència i el coneixement necessari per tirar-ho endavant”.

L’actual alcalde confia en superar els resultats de les anteriors eleccions i guanyar. “L’any 2015 ens vam quedar a 28 vots de la victòria, i ara som més fortes i tenim el millor projecte. La resta de partits ho saben, i per això no deixen d’atacar-nos, perquè saben que guanyarem les eleccions”, rematava el candidat de Guanyem.

Comentaris
To Top