Ciutat

Lourdes Ciuró: “les forçes independentistes no sumen”

Lourdes Ciuró, a la seu de Junts per Sabadell celebrant que té molta feina per davant / Victòria Rovira

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, no ha pogut mantenir els quatre regidors de la candidatura independentista. Finalment, n’ha tret tres, que a més d’ella que encapçala la llista, seran a l’Ajuntament de Sabadell, Francesc Baró i Quim Carné.

Ciuró, tan bon punt s’ha conegut l’escrutini final, ha reconegut que el resultat per Junts per Sabadell, ha estat fruit “d’haver comès alguns errors”. I ha anunciat que, a partir de demà mateix analitzarien on han fallat.

Tanmateix, Lourdes Ciuró també s’ha mostrat satisfeta per la feina feta i va agrair al seu equip la dedicació que han esmerçat a la candidatura. I s’ha mostrat disposada a treballar per la ciutat amb tots els recursos de què “pugui disposar des de la nostra posició”, ha dit.

Pel que fa a la configuració que pot sortir d’aquests comicis, creu que “és evident que el PSC ha obtingut una majoria molt còmode que permetrà a Marta Farrés, governar sola” i en conseqüència “pot buscar pactes amb altres forces polítiques”. En aquest sentit Lourdes Ciuró, ha destacat que les forces independentistes no sumen. Això no obstant, a Farrés “no li faltaran candidats com els de Podemos per recolzar-la”.

Per Ciuró el resultat és el reflex del descontentament dels ciutadans cap a la gestió de govern local, i està i aquesta legisl·latura és una bona ocasió revertir aquesta situació. La primera gestió de la nit electoral de la candidata de Junts per Sabadell però, ha estat felicitar Marta Farrés.

Comentaris
To Top