• Publicitat

  Tres obres de Sabadell, seleccionades en la 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès

  Són projectes que es van fer entre 2019 i 2022
  Aleix Pujadas Carreras
  17 d'abril de 2024

  La 9a Mostra d’Arquitectura del Vallès, organitzada per la delegació comarcal del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), ha tingut un segell sabadellenc amb tres obres seleccionades i una destacada que és obra del despatx local Harquitectes.

  De les 82 obres presentades, 23 van ser seleccionades i tres destacades. Entre aquestes últimes hi ha la Casa 1721, d’Harquitectes, situada a Granollers. L’obra signada per Xavi Ros, David Lorente, Josep Ricart i Roger Tudó és característica per la seva cerca de la llum solar i la combinació de l’estructura de materials ceràmics amb fusta de panells CLT. Aquesta casa va ser finalista dels premis FAD 2023.

  Interior de la casa de Granollers d’Harquitectes / Adrià Goula (cedida)

  Pel què fa a les obres seleccionades hi ha la reforma d’una casa de cos a la Creu Alta, que la van fer Roger Sauquet i Cos Arquitectes (Berta Fusté i Ferran Martori); l’edifici Ripoll de l’hospital Parc Taulí de Sanabria & Planas-Gallego Arquitectos SLP i les escales exteriors del carrer de Góngora.

  Part de la casa de cos reformada per Roger Sauquet i Cos Arquitectes / José Hevia (cedida)

  Les obres presentades corresponen al període 2019–2022 i les destacades i les seleccionades van rebre un diploma. Totes les presentades es van projectar durant l’acte per donar-les a conèixer entre els 170 arquitectes assistents a la presentació del veredicte de la 9a Mostra d’Arquitectura, celebrada a l’escola de boxa ‘La Cubierta’ de Badia del Vallès.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: