• Publicitat

  Joan Josep Ríos, nou president de la Cambra de la Propietat Urbana

  Pren el relleu de l'històric advocat Antoni Quintana Petrus, que fa "un pas al costat" voluntàriament
  Aleix Pujadas Carreras
  14 de setembre de 2023

  La Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell i Comarca ha escollit Joan Josep Ríos Cañellas com a nou president de l’entitat en substitució d’Antoni Quintana Petrus, que fa “un pas al costat” voluntàriament, segons la Cambra. La nova junta directiva també incorpora Montserrat Soler com a vicepresidenta (era vocal) i, com a vocals, Pilar Gràcia i Marta Soler. Per la seva part, Miquel Àngel Vicente continuarà sent el gerent.

  Ríos, a l’esquerra, en un acte a la Cambra el passat mes de juny / VÍCTOR CASTILLO

  Ríos coneix la Cambra des de dins, on ha sigut vocal i vicepresident, i ara fa el salt a la presidència d’aquesta associació sense ànim de lucre amb més de 2.700 socis i seu al carrer de Narcís Giralt, 50. El sabadellenc assegura que “prenc aquest nomenament com un honor, sobretot per rellevar algú insubstituïble com és l’Antoni Quintana, i amb la voluntat de servir a la propietat privada i defensar els drets dels nostres associats en uns moments que no són fàcils per al nostre sector”. La Cambra considera que els drets dels propietaris “es veuen amenaçats, més que mai, per determinades voluntats polítiques de caràcter intervencionista” en el sector de l’habitatge que, afirmen, provoca una gran indefensió jurídica els propietaris, en al·lusió a mesures com la nova llei d’habitatge.

  Modernitzar l’organització i fer-la més propera a la ciutadania també són aspectes que es volen tractar. “Tenim voluntat d’obrir les portes de la nostra entitat perquè la gent ens conegui més i millor i deixem de fer servir estereotips que no s’ajusten a la veritat”, afirma Ríos.

  Part dels membres de la nova junta de la Cambra de la Propietat / Cedida

  El gerent de la Cambra, Miquel Àngel Vicente, afegeix que les incorporacions de Pilar Gràcia (FinGracen Immobiliària) i Marta Soler (experta en la millora i presentació de finques) permetran “començar una nova etapa i evolucionar amb la societat”, perquè considera que “el món immobiliari és molt masculí i ens afecta a tots”. La junta de l’entitat, que és una associació sense ànim de lucre, està formada per vuit membres, tres dels quals són dones (37,5%), i es vol treballar per incrementar aquest percentatge en els pròxims anys.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: