• Publicitat

  Salas construirà un edifici de 23 habitatges a la Creu Alta

  La promoció estarà ubicada a la carretera de Prats de Lluçanès
  Aleix Pujadas Carreras
  28 de març de 2023

  La promotora immobiliària sabadellenca Salas ha iniciat la precomercialització d’una nova promoció d’habitatges a la Creu Alta, anomenada Prats. La companyia serà l’encarregada d’aixecar un edifici de 23 pisos a la carretera de Prats de Lluçanès, 158, cantonada amb el carrer de Pau Rigalt.

  El solar on es construirà la promoció de Salas a la Creu Alta / Aina Torres

  Es tractarà d’una promoció amb habitatges d’un a quatre dormitoris i Salas assegura que els domicilis tindran “abundant llum natural” per la seva ubicació cantonera. Una altra característica que destaca d’aquesta promoció és que es vol obtenir un alt nivell de qualificació energètica perquè els veïns puguin beneficiar-se d’estalvi en la factura de la llum, major comfort tèrmic, entrada de llum natural i menys emissions de CO2.

  Els àtics seran tipus dúplex i les plantes baixes gaudiran de terrasses a peu de saló de fins a 50 metres quadrats. La distribució dels habitatges seguirà l’estil més habitual actualment, format per cuines obertes totalment equipades amb electrodomèstics d’acer inoxidable. Pel què fa a la climatització, la calefacció funcionarà per sòl radiant connectat a la aerotermia i, l’aire condicionat, per conductes amb termòstat digital. L’edifici Prats comptarà amb garatge comunitari en la planta soterrani de l’edifici, on també hi haurà trasters.

  El solar on s’ubicarà la promoció és on hi havia hagut el taller de Josep Querol, qui va ser “segurament, el millor planxista i retolista d’automòbils, vehicles industrials i carruatges que ha donat fins avui la ciutat”, tal com va descriure el periodista creualtenc Manel Camps Bosser preguntat pel Diari en un article del 2022.

  Quatre promocions

  Actualment, Salas disposa d’una cartera de quatre promocions en precomercialització o en venda a Sabadell: a la Creu Alta també n’hi ha una al carrer d’Antoni Cusidó; al Centre una al carrer del Migdia i també a la ronda d’Europa de Can Llong.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: