• Publicitat

  Moventia desembarca a Madrid

  Moventia ha tancat amb èxit la compra de Rosamar, empresa dedicada al transport de viatgers, i que compta amb una flota de 40 autocars
  Moventis disposarà d’una nova base logística a la capital d’Espanya / cedida
  Redacció
  30 de novembre de 2022

  Moventia, multinacional referent en el sector de la mobilitat, ha tancat amb èxit la compra de Rosamar, empresa dedicada al transport de viatgers. Rosamar, que centra la seva activitat a Madrid, compta amb una flota de 40 autocars i una facturació pròxima als 2,5 milions d’euros.

  Amb la compra d’aquesta empresa establerta a Madrid, Moventis, la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, disposarà d’una nova base logística a la capital d’Espanya des d’on podrà oferir serveis de transport tant a la seva actual cartera de clients, com oferir serveis fora de Madrid a la cartera de Rosamar i aconseguir altres potencials clients: “Estem molt satisfets amb el resultat d’aquesta operació. La compra d’autocars Rosamar és un moviment estratègic que ens permet continuar creixent, competir en un nou mercat i continuar amb la nostra vocació de creixement i expansió domèstica i internacional”, va assegurar Miquel Martí Pierre, director general de Moventis.

  En paral·lel, Moventia continua ampliant la seva presència internacional. La companyia sabadellenca s’ha adjudicat el concurs per a gestionar el servei de transport urbà de la comunitat de Pays de Grasse, ala regió francesa de la Provença.

  La concessió, que començarà el pròxim 1 de gener de 2021 i té una durada prevista de deu anys, permetrà a Moventis cobrir, amb una flota de 70 autobusos i microbusos totes 

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: