Arxiu

Suggeriments d’una operada

A causa d’un accident he estat internada en la planta 6ª de Traumatologia, (habitació 635) de la Corporció Sanitària Parc Taulí.
Per aixo, vull fer unes consideracions, una positiva i altres negatives. La positiva es agrair als metges i a tot el cos d’infermeres les seves atencions i dedicació vers la meva persona, desde l’ingrès, fins que hem van lliurar l’alta.
Les negatives s´0n per referir-me a:
En totes les habitacions de la planta 6ª, solament hi ha 3 plats de dutxa, a les demés banyeres, i tenint en compte que els operats tenim uns moviments molt insegurs i correm el risc de caure a l’entrar a la banyera, ens veiem obligats/es a recabar l’ajuda de les infermeres, tant per entrar com per sortir. S’hauria de corregir.
Un altre tema són els llits existents que són molt antics; els elevadors són manuals i costa moure’ls per la qual circumstància també s’ha d’avisar a les infermeres, perquè els facin funcionar com puguin. Lamentablement en el capítol de l’alimentació, si bé en general és bona, resulta que hi ha residents amb colesterol, diabetes, etc. als quals els aniria més be un menú mes adeqüat a la seva dolència.
I l’últim suggeriment és que no s’hauria de permetre que a les tantes del vespre vinguin visites. S’ha d’establir no sols un tope a l’ horari visites, sinó també limitar el nombre visites per cada persona hospitalitzada, perquè els malalts puguin gaudir de més tranquil.litat, que és necessària per ajudar a la seva recuperació.

Comentaris
To Top