Diners

Columat preveu duplicar el volum de negoci fins als 3 milions d’euros el 2023

/ CEDIDA

L’empresa emergent Columat, que ofereix un servei de recollida de la compra mitjançant taquilles intel·ligents, va superar els 1,5 milions d’euros en volum de negoci el 2023, una xifra que preveu duplicar enguany. La companyia, creada el 2019 per la sabadellenca Georgina Coll i el terrassenc Albert Bladas espera facturar enguany més de 3 milions d’euros i prosseguir la seva expansió internacional en mercats com Itàlia i el Regne Unit, entre altres.

Des de la firma vallesana destaquen que el mercat global d’armariets intel·ligents experimentarà un creixement anual del 17,4% en els pròxims set anys, en resposta a l’augment de la demanda de solucions eficients per al repartiment i recollida de paquets, segons un estudi de Business Research Insights.

Columat es presenta com “la solució més completa del mercat”. Alhora, indiquen que són l’única empresa del sud d’Europa a produir una gamma específica per contenir productes refrigerats i una de les principals companyies de l’Estat espanyol a fabricar i gestionar el software d’armariets intel·ligents.

Comentaris
To Top