Arxiu

Inici de les projeccions del Mecal a L’Estruch

Fins a 3.500 films d’arreu del món va rebre en la seva edició d’enguany el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, el que el converteix en el més sol·licitat de l’Estat espanyol.
Alguns dels 300 curts seleccionats arriben a Sabadell en una sèrie de projeccions que arrenquen avui dimecres a L’Estruch (21.30h.; 4 euros) i que inclouran alguna mostra de la nova secció «Star Wars», amb films que reten homenatge a la nissaga de George Lucas.
Avui es veurà Megaheavy (Ficció, 19’, Dinamarca, 2010), del director Fenar Ahmad; Els 4 McNífiks (Ficció, 6’, Espanya, 2010), del director Tucker DaVila Wood; Big Bang Big Boom (Animació, 10’, Itàlia, 2009), de Blu, i She wants (Videoclip, 6’, França, 2011), de Jul.
A Megaheavy, una adolescent introvertida de 14 anys que està enamorada del seu company de classe, en Kenneth, veu com tot el seu món es capgira quan el fill d’un veí arriba a l’illa per enterrar el pare.
I a Els 4 McNífiks es segueix la vida de tres nois que, fa uns 30 anys, practicaven el ‘breakdance’ novaiorquès als carrers durs d’Erandio, un petit enclavament als afores de Bilbao

Comentaris
To Top