Arxiu

Els Saballuts provaran el 4 de 8 amb agulla aquest diumenge

EL 4 DE 7 AMB AGULLA DELS CASTELLERS DE SABADELL A VIC (FOTO: C. VENTURA)

Després de les bones actuacions dels últims dos diumenges a Vic i davant la Sagrada Família a Barcelona, els Castellers de Sabadell agafen forces per aquest cap de setmana a la ciutat –27 i 28 d’octubre– amb l’aixecada de diumenge al migdia com a plat fort.
Per aquest dia tenen l’objectiu clar de repetir els seus dos millors castells (el 5 de 8 i la torre de 8 amb folre) i afegir-hi el 4 de 8 amb agulla, un castell que aquest any només han pogut descarregar tres colles. Els assajos diaris s’intensificaran entre ahir dimarts i aquest divendres, i conviden «a tots els sabadellencs i sabadellenques a fer pinya amb la colla tant als assajos com a l’actuació».
El Correcastells previst per dissabte passat, dins la Diada, es va posposar finalment al dia 10 per l’amenaça de pluja. La festa arrencarà dissabte a la tarda (17h.) amb activitats infantils al Passeig de la Plaça Major, on després hi haurà l’actuació de vigília (19h.) amb els Castellers de Berga i els Castellers de Cerdanyola.
Tot seguit la colla es desplaçarà al seu local del carrer Emprius, on projectaran (22.30h.) el ‘mapping’ a la façana i ballaran amb DJ Emboirat.
Pilar de 6 descarregat
Quant a les actuacions recents, la primera, el dia 14 a Vic, s’emmarcava en la Diada de la Tripleta de Colles, una actuació conjunta amb els Xics de Granollers i els Sagals d’Osona que va néixer fa vuit  anys i es realitza cada any a una ciutat diferent.
La gran notícia és que els Saballuts van descarregar un pilar de 6, la segona vegada que ho aconseguien després de la diada de Les Santes, a Marató, el juliol passat.
Els verds havien començat  descarregant un 4 de 7 amb agulla –castell amb les vistes mirades en posar-hi un pis més aviat– i, en segona ronda, el consolidat 4 de 8, per seguir amb un 5 de 7 amb bones mides i força ràpid.
Diumenge passat, en la Diada dels Castellers de la Sagrada Família, i sota l’atenta mirada de nombrosos turistes, els Saballuts van descarregar amb tranquil·litat el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Amb el 4 de 8 final van deixar constància del seu nivell, un castell que també es va fer pensant en l’actuació de diumenge vinent,  ja que presentava l’estructura que haurà de portar el pilar de sis al mig.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top