Ciutat

La Rambla d’Ibèria tancada fins el 2016

_X9Q9873_X9Q9909_X9Q9898

Els vehicles ja no circulen per la Rambla d’Ibèria, entre el carrer de Sant Jordi i el de Pau Claris. Aquest tall, que ha començat a primera hora de dissabte, es mantindrà fins el 2016 mentre durin els treballs de soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat fins el carrer Sobarber. Un cop s’acabin les obres els vehicles passaran a peu pla mentre que els trens ho faran per sota, al revés del que passa fins ara. Per aquest traçat hi passaven uns 40 mil vehicles al dia que ara han de buscar itineraris alternatius pel Passeig Can Feu, la Ronda Oest o la Gran Via. La prova de foc del desviament es veurà aquest dilluns. Aquesta via ja es va tancar fa prop de vint anys quan es va construir el pas inferior de la via dels FGC.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top